maxilostetic logo

maxilostetic és una clínica dental de Girona, formada per un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Informació de contacte

Adreça: Carretera Barcelona 59 bis, 17002 Girona
Mòbil: 604 494 847
Fix: 872 208 800
Email: info@maxilostetic.com

Horari:

Obert de dilluns a divendres de 8:30 a 20:00 hores.

Back to Top

SOBRE MAXILOSTETIC

Treballem per oferir les màximes garanties en l’àmbit funcional i estètic. Cada persona és un món amb moltes potencialitats i la nostra feina és optimitzar-les al màxim.

Treiem el millor de tu

Som un equip multidisciplinari compost per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontòlegs i ortodoncistes amb títols de màster de les universitats més prestigioses de l’Estat que compten amb l’última tecnologia i unes instal·lacions de primer nivell al servei de la seva salut i bellesa.

Oferim les millors solucions en implantologia, estètica facial, cirurgia maxil·lofacial, odontologia i ortodòncia.Visiti la nostre clínica dental som especialistes amb el diagnòstic i el tractament de malalties i deformitats de la boca, cara i coll.

Estem especialitzats en la cirurgia estètica facial i cervical, medicina estètica, cirurgia de deformacions dentofacials, cirurgia oncològica del cap i coll, extracció de queixals del seny, col·locació d’implants dentals o realització d’empelts d’os.

ODONTOLOGIA maxilostetic

Odontologia

L'odontologia general o restauradora engloba els tractaments enfocats a la prevenció i cura de les de les peces dentals i el tractament de patologies dentals comunes.

ORTODÒNCIA maxilostetic

Ortodòncia

Els tractaments d'ortodòncia persegueixen la correcció dels problemes d'alineació de dents i les alteracions en els ossos maxil·lars, mitjançant l'ús d'aparells específics.

ORTODÒNCIA PEDIÀTRICA maxilostetic

Ortodòncia pediàtrica

L'ortodòncia infantil és l'especialitat de l'odontologia encarregada de corregir oclusions dentals o un altre tipus de malformacions en els més petits de casa.

CIRURGIA MAXIL·LOFACIAL

Cirurgia maxil·lofacial

La cirurgia maxil·lofacial és l'especialitat mèdic-quirúrgica que se centra en l'estudi, diagnòstic, tractament i rehabilitació de les malalties congènites o adquirides de la cavitat oral, l'esquelet facial i les estructures cervicals relacionades.

MEDICINA ESTÈTICA

Medicina Estètica

El nas, els pòmuls, la barbeta, les bosses dels ulls, arrugues superficials o profundes, la forma dels ossos facials es poden modelar per ser més atractius i sense cicatrius externes. Sentir-se bé amb un mateix, és un dret. Nosaltres podem corregir les deformitats dentofacials.

Senyora gran provant el color dels implants dentals a un dentista

Implants dentals

Els implants dentals són una solució per a reposar dents perdudes. Un implant és un caragol de titani que s’introdueix a l’os maxil·lar, sobre el qual es col·locaran posteriorment corones o pròtesis que substitueixen en aspecte i funcionalitat a la dent perduda.

TESTIMONIS

Fa 3 setmanes vaig ser operada de Lipomatosi de coll. Fa 10 anys em vaig operar d'un lipoma en el maxil·lar esquerre i se'm va reproduir. El record que tenia d'aquesta anterior cirurgia va ser traumàtica, el vaig passar molt mal i vaig anar amb temors a la consulta del Dr Gorina, però em va transmetre molta seguretat i tranquil·litat.

Dalgys Montano Graupera

TESTIMONIS

El Dr. Gorina és molt professional. Em va extreure els 4 cordals el mateix dia. Era una intervenció una mica complicada, ja que estaven tots 4 dins i tocaven nervis. Ho va fer genial i tot va sortir bé.

Carla G.

TESTIMONIS

Tracte impecable, gran professional, empàtic amb els seus pacients i sense cap dolor. Tant de bo tothom tingués la seva primera visita amb el dentista així!

Carla C.B.

TESTIMONIS

El Dr. Gorina em va fer una cirurgia de resecció de quiste maxil·lar superior amb regeneració òssia. El tracte és impecable, tant ell com el seu equip són molt propers i transmeten confiança i tranquil·litat.

Elisa Buch Codina

OPINIONS

Equip

Som un equip multidisciplinari format per cirurgians orals i maxil·lofacials especialistes en estètica facial, odontologia i ortodòncia.

Cirurgià Oral i Maxil·lofacial, Medicina Estètica i Cosmètica

Cirurgià Oral i Maxil·lofacial Medicina estètica i cosmètica Col. 37482 Llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona Especialista en Cirurgia Oral i Maxil·lofacial (Hospital Vall d’Hebrón, Barcelona) Llicenciat en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya […]

Coordinadora Maxilostètic, Infermera Medicoquirúrgica, Micropigmentadora Estètica, Paramèdica i Oncològica

Coordinadora Maxilostètic Infermera Medicoquirúrgica Micropigmentadora Estètica, Paramèdica i Oncològica Col. 47209 Curs de Postgrau en Reanimació i Anestèssia a l’escola Universitaria d’infermeria FUB Manresa (2010-2011) Curs Postgrau en Infermeria Quirúrgica a l’escola universitària d’Infermeria, Gimbernat (2006-2007) Diplomatura d’Enfermeria a l’escola […]

Odontòloga Especialista en oclusió i rehabilitació oral, Odontopediatra

Odontòloga Especialista en oclusió i rehabilitació oral Odontopediatra Col. 6376 Llicenciada en Odontologia per la Universitat de Barcelona (2006-2011) Màster en Oclusió i Rehabilitació Oral (2012-2013) Cursant Postgrau d’Odontopediatria a la SCOE (2014-2015) Membre de la Societat Catalana d’Odontoestomatologia (SCOE) […]

Odontòloga especialista en ortodòncia

Odontòloga especialista en ortodòncia Col. 4394 Llicenciada en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) (2004) Màster d’Ortodòncia de la Universitat Complutense de Madrid (2008) Professora Especialista del Institut Narcís Xifra (2007) Membre de la SCOE Membre de l’Acadèmia […]

Odontòloga i odontopediatra

Odontòloga i odontopediatra Grau en Odontologia, Universitat de Barcelona (2011-2016) Màster en Ortodòncia Invisible Invisalign, Clínica Mayo de Barcelona (2017) Certificació Oficial d’Invisalign Provider, Madrid (2017) Postgrau en Odontopediatria, Societat Catalana d’Odontologia i Estomatologia (2016-2017) Postgrau en Endodòncia per la […]

Odontòloga, especialista en pròtesis i estètica dental

Dra. Aida Comas – Odontòloga, especialista en pròtesis i estètica dental de maxilostetic Girona.

Odontòleg especialista en periodòncia

Odontòleg especialista en periodòncia Master in soft tissue management around teeth and implants. Università di Bologna, MSC, Itàlia. Master in Endodontics. Universitat Internacional de Catalunya, MSC, Espanya. Màster en Periodòncia Integral per CG Formació Continuada, Espanya. Postgrau en Estètica Dental […]

Odontòleg, pròtesis, teràpia Neural i ATM

Dr. Federico Gigliotti – Odontòleg, pròtesis, teràpia Neural i ATM de maxilostetic Girona.

Higienista

Ingrid Martínez – Higienista de maxilostetic Girona.

Higienista

Sònia Martínez – Higienista de maxilostetic Girona.

EQUIP
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@maxilostetic.com

× Et podem ajudar?